top of page

Mød Teamet

IMG_7489.jpg

Joel Bagnall 

Jeg er gift med Helena og har to sønner, Mattias (6) og Elliot (4). Jeg arbejder som præst på holdet hos KBH Frikirke, hvor jeg primært leder stedet i Lyngby og arbejder med ungdomsarbejdet. Jeg har mange interesser, herunder kaffe, Lego og er passioneret Arsenal FC-fan (og FCK - undskyld, Daniel).

 

Min rolle i AG-teamet er at være hold- og national leder for teenage- og ungdomsarbejdet i vores bevægelse, Apostolske kirke.

 

Jeg drømmer om at se et blomstrende teenage- og ungdomsarbejdet i hver eneste af vores kirker og at unge mennesker og ledere ville gribe deres kald og ændre verden til Hans ære.

Jeg er gift med Eline Tychsen og far til Mikas (8) og Asger (5). Til daglig arbejder som ledende præst i Silkeborg Frikirke og sidder desuden med i Apostolsk Kirkes tjeneste team.

 

Min primære rolle i AG teamet er, at være bindeled mellem Acts Generations og Tjeneste Teamet, hvor jeg har næste generation som primært ansvarsområde. Sekundært leder jeg, sammen med Eline, teenage delen af Acts Generations Summer.  

 

Jeg har en dyb længsel efter at se, Apostolske Kirker ud over hele landet, fyldt med teenagere og unge som tror på Jesus og tror på kirke. Så mange unge vælger tro og kirke fra, fordi det ikke giver mening for dem. Jeg vil arbejde for, at de giver MENING igen.

IMG_3013 2.jpg

Christian Tychsen 

IMG_3765.jpg

Daniel Malan

Jeg beskæftiger mig til hverdag som ungdomspræst i åbenkirke i Herning og studere sociologi og kulturanalyse ved siden af og derudover er jeg passioneret fodbold fan for sorry to say Brøndby.

Min rolle på AG teamet er igennem mit arbejde med unge til hverdag at forhåbentlig være lidt i sync med hvad der forgår blandt de unge og forhåbentlig kunne være med til derigennem at give relevant input. Derudover leder jeg Youth Camp/ungdomscampen.

Jeg er passioneret for at se unge over hele landet møde Jesus og udrustes i den enkeltes liv, jeg har selv oplevet hvordan jesus forvandlede mit liv for altid og hvad det at vandre med ham har haft af betydning for mig, det brænder jeg for at se.

bottom of page