top of page

Acts Generations Summer is the annual, national camp for teenagers and youth of the Apostolic church in Denmark. We believe God is moving on this generation and is calling them to be a part of something bigger! 

 

SIGN UP FOR
YOUTH CAMP
2024
SIGN UP
TEEN CAMP
2024
Altid Trofast_Screen Promo_16x9_edited.jpg

 

Acts Generations Summer er sammensmeltningen af det, der tidligere var kendt som Young Street og Landslejr, og er blevet til en enkelt lejr med to sektioner (Youth Camp & Teen Camp). Ved at forene os ved vi, at vi kan dele vores tro og ressourcer for at inspirere, ruste og bemyndige de næste generationer til at møde Gud og blive aktiveret i deres formål!

Hvert år sætter vi en uge til side om sommeren sammen med resten af vores bevægelse for at være sammen på ét sted, løfte Jesus' navn og have en utrolig sjov og givende tid sammen.

 

WHO?

For you who are between 17 and 30 years old

WHEN?

Saturday 1 July 2023 at 14:00 Until Friday 7 July 2023 at 14:00

WHERE?

It takes place at Acts Academy (Lykkegårdsvej 100, Kolding)

Er du klar til den bedste uge af din sommer? 

Så hvis du ønsker en uge hvor Gud vil møde dig, så kom Youth Camp hvor vi vil facilitere et rum for at Gud kan møde dig lige der hvor du er!


Vi kan næsten ikke vente med at dele en masse spændende info om vores planer, aktiviteter og talere!


Du kan få 200 kr. rabat, hvis du er medlem af Apostolsk Kirkes Børn og Unge – AKBU og har betalt kontingent for i år. Hvis du ikke medlem endnu, kan du blive medlem her, hvor du kan opnå rabatter på flere af vores lejre.

WHO?

For you who are between 13 and 17 years old or starting in 8.-9. class after the summer vacation

WHEN?

Lørdag 6. juli 2024 kl. 14:00 Til fredag 12. juli 2024 kl 14.00

WHERE?

It takes place at Efterskolen Kildevæld (Tøndervej 75, Kolding)

Er du klar til den bedste uge af din sommer? 

Under temaet alTID TROfast samles vi til Acts Generations Summer i uge 28! Det bliver en uge med fuld tryk på lovsang, fede aktiviteter og hygge. 

 

Vi glæder os til at se dig og dine venner, og tror på at vi sammen kommer til at opleve Gud under årets tema alTID TROfast.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG.
DET BLIVER EN SOMMER DU VIL IKKE GLEMME!
bottom of page