top of page

Acts Generations Summer er den årlige, nationale lejrfor teenagere og unge i Apostolsk Kirke i Danmark. Vi tror på, at Gud bevæger sig i denne generation og kalder dem til at være en del af noget større!

 

Altid Trofast_Screen Promo_16x9_edited.jpg

 

Acts Generations Summer er DET sted, hvor du kan møde Gud, spise fantastisk mad og have den bedste tid med dine venner (og også få masser af nye venner).
 
I år fejrer vi 100-års jubilæet som en bevægelse i Danmark (Apostolsk Kirke). Vi vil prise Gud for alle de utrolige ting, han har gjort, se med spænding fremad mod fremtiden og samtidig tro på en frisk udgydelse af tro, lige her og nu! Kan ikke vente med at se dig der!

 

Sommer efter sommer samles unge i Kolding for at møde Gud, blive inspireret i deres tro, have gode stunder og bygge meningsfulde venskaber.

 

HVEM?

For dig der er mellem 17 og 30 år

HVORNÅR?

Lørdag 6. juli 2024 kl. 14:00 Til fredag 12. juli 2024 kl 14.00

HVOR?

Der sker på Lykkegårdsvej 100, Kolding

Er du klar til den bedste uge af din sommer? 

Så hvis du ønsker en uge hvor Gud vil møde dig, så kom Youth Camp hvor vi vil facilitere et rum for at Gud kan møde dig lige der hvor du er!


Vi kan næsten ikke vente med at dele en masse spændende info om vores planer, aktiviteter og talere!


Du kan få 200 kr. rabat, hvis du er medlem af Apostolsk Kirkes Børn og Unge – AKBU og har betalt kontingent for i år. Hvis du ikke medlem endnu, kan du blive medlem her, hvor du kan opnå rabatter på flere af vores lejre.

 

HVEM?

For dig der er mellem 13 og 17 år eller skal starte i 8.-9. klasse efter sommerferien

HVORNÅR?

Lørdag 6. juli 2024 kl. 14:00 Til fredag 12. juli 2024 kl 14.00

HVOR?

Der sker på Efterskolen Kildevæld (Tøndervej 75, Kolding)

Er du klar til den bedste uge af din sommer? 

Under temaet alTID TROfast samles vi til Acts Generations Summer i uge 28! Det bliver en uge med fuld tryk på lovsang, fede aktiviteter og hygge. 

 

Vi glæder os til at se dig og dine venner, og tror på at vi sammen kommer til at opleve Gud under årets tema alTID TROfast.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG.
DET BLIVER EN SOMMER DU VIL IKKE GLEMME!
bottom of page